NEKAZARITZA eta ABELZAINTZA NEKAZARITZA eta ABELZAINTZA

NEKAZARITZA eta ABELZAINTZA

Nekazaritzako eta abeltzaintzako produktuak eta azpiproduktuak lortzea, kalitate- eta errentagarritasun-irizpideak kontuan izanda eta ekoizpen-lanak, instalazioak eta tresneria mantenduz. Baita ingurumen-babesari, laneko arriskuen prebentzioari, animalien ongizateari eta elikagaien segurtasunari buruzko legedia aplikatuz ere.

ANTOLAKETA

2000 orduko zikoa, 2 ikasturte (1.mailan, 1000 ordu eskolan prestakuntza teoriko/praktikoa eta 2.mailan, 640 ordu eskolan T/P eta 360 praktikak enpresetan edo Erasmus + bekak atzerrian edo LH duala). “D” hizkuntza ereduan.

AUKERA PROFESIONALAK

Nekazaria, Baratzezaina, Frutazaina, Lorezaina, Abeltzaina, Abere hazlea, Hegaztizaina, Erlezaina, Esne ekoizlea, Arrautza ekoizlea, Nekazaritza eta abeltzaintzako makinen langilea.

fraisoro-prestakuntza-nekazaritza
LANBIDE MODULOAORDUAKKURTSOA
Agronomiaren oinarriak198
Zootekniaren oinarriak132
Laboreak ezartzea132
Tailerra eta trakzio ekipoak132
Nekazaritzako azpiegiturak eta instalazioak99
Landare osasunaren printzipioak99
Nekazaritza ekoizpena165
Esnea, arrautzak eta bizitzarako animaliak ekoiztea147
Haragia eta abelzaintzako beste produktu batzuk ekoiztea168
Kontrol fitosanitarioa147
Ingeles teknikoa33
Lanerako prestakuntza eta orientazioa105
Enpresa eta ekimena63
Prestakuntza lantokian380
GUZTIRA2.000