NEKAZARITZA eta ABELZAINTZA
Nekazaritzako eta abeltzaintzako produktuak eta azpiproduktuak lortzea, kalitate- eta errentagarritasun-irizpideak kontuan izanda eta ekoizpen-lanak, instalazioak eta tresneria mantenduz. Baita ingurumen-babesari, laneko arriskuen prebentzioari, animalien ongizateari eta elikagaien segurtasunari buruzko legedia aplikatuz ere.
ANTOLAKETA
2000 orduko zikoa, 2 ikasturte (1.mailan, 1000 ordu eskolan prestakuntza teoriko/praktikoa eta 2.mailan, 640 ordu eskolan T/P eta 360 praktikak enpresetan edo Erasmus + bekak atzerrian edo LH duala). “D” hizkuntza ereduan.
AUKERA PROFESIONALAK
Nekazaria, Baratzezaina, Frutazaina, Lorezaina, Abeltzaina, Abere hazlea, Hegaztizaina, Erlezaina, Esne ekoizlea, Arrautza ekoizlea, Nekazaritza eta abeltzaintzako makinen langilea.

LANBIDE MODULOA | ORDUAK | KURTSOA |
---|---|---|
Agronomiaren oinarriak | 198 | 1º |
Zootekniaren oinarriak | 132 | 1º |
Laboreak ezartzea | 132 | 1º |
Tailerra eta trakzio ekipoak | 132 | 1º |
Nekazaritzako azpiegiturak eta instalazioak | 99 | 1º |
Landare osasunaren printzipioak | 99 | 1º |
Nekazaritza ekoizpena | 165 | 1º |
Esnea, arrautzak eta bizitzarako animaliak ekoiztea | 147 | 2º |
Haragia eta abelzaintzako beste produktu batzuk ekoiztea | 168 | 2º |
Kontrol fitosanitarioa | 147 | 2º |
Ingeles teknikoa | 33 | 1º |
Lanerako prestakuntza eta orientazioa | 105 | 2º |
Enpresa eta ekimena | 63 | 2º |
Prestakuntza lantokian | 380 | 2º |
GUZTIRA | 2.000 |