• Jasangarritasuna
    NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZA EKOIZPENA
  • Ekologia
    NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZA EKOIZPENA
Nekazaritzako eta abeltzaintzako produktuak eta azpiproduktuak lortzea, kalitate- eta errentagarritasun-irizpideak kontuan izanda eta ekoizpen-lanak, instalazioak eta tresneria mantenduz. Baita ingurumen-babesari, laneko arriskuen prebentzioari, animalien ongizateari eta elikagaien segurtasunari buruzko legedia aplikatuz ere.
fraisoro-prestakuntza-lorezaintza-ikonoa
Antolaketa

2000 orduko zikoa, 2 ikasturte (1.mailan, 1000 ordu eskolan prestakuntza teoriko/praktikoa eta 2.mailan, 640 ordu eskolan T/P eta 360 praktikak enpresetan edo Erasmus + bekak atzerrian edo LH duala). “D” hizkuntza ereduan.

fraisoro-prestakuntza-lorezaintza-ikonoa
Aukera profesionalak

Nekazaria, Baratzezaina, Frutazaina, Lorezaina, Abeltzaina, Abere hazlea, Hegaztizaina, Erlezaina, Esne ekoizlea, Arrautza ekoizlea, Nekazaritza eta abeltzaintzako makinen langilea.

fraisoro-prestakuntza-nekazaritza-2

 

LANBIDE MODULUA Orduak Kurtsoa
Agronomiaren oinarriak 198
Zootekniaren oinarriak 132
Laboreak ezartzea 132
Tailerra eta trakzio ekipoak 132
Nekazaritzako azpiegiturak eta instalazioak 99
Landare osasunaren printzipioak 99
Nekazaritza ekoizpena 165
Esnea, arrautzak eta bizitarako animaliak ekoiztea 147
Haragia eta abeltzaintzako beste produktu batzuk ekoiztea 168
Kontrol fitosanitarioa 147
Ingeles teknikoa 33
Lanerako prestakuntza eta orientazioa 105
Enpresa eta ekimena 63
Prestakuntza lantokian 380
GUZTIRA 2.000



[Pdf] Nekazaritza-Abeltzantza zikloaren eskuorria

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, gurekin kontaktuan jarri:

Utzi mezua

Izen abizenak*

Emaila*

Gaia*

Mezua*